SafeHouse BLOG

minden ami ingatlan!

Legutóbbi bejegyzéseink

Érdekelnek a zöld technológiák, izgatnak a zöld megoldások? Egyre többet hallani a napelemes megoldások között a cserepekről is, nézzük vajon érdemes-e ezt választani.

Luxusingatlan az ékszerdobozban Gazdag múlt, kiemelkedő adottságok, folyamatos zajló fejlesztések vonzák az ideköltözni vágyókat, vállalkozókat, befektetőket. A város lépten nyomon megújul, egyre szebb, vonzóbb, élhetőbb!

Elindult a visszaszámlálás, az igénybevételről szóló szerződés 2022.12.31-éig köthető meg. Aki biztosra akar menni, az még idén elintézheti az igénylést!

Eladáskor megesik, hogy rögtön az első érdeklődőt komolyan vennéd, holott nem mindenki akar vásárolni. Hogy ne csalódj, segítünk kiszűrni a nézelődöket.

Több, mint egy hete indult hivatalos útjára Magyarország új otthonteremtési támogatása. Október 4-től hatalmas lehetőség tárult a családok elé.

Az alku kulcsfontosságú eleme az ingatlan eladásnak, és annak sikerességének. Nem kell tőle tartani, jól felkészültnek lenni azonban nem árt!

    Lakáseladás „INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!!!” Olvashatjuk sok esetben. Rengeteg hirdetést látni, ahol magánszemélyek …

Lakásfelújítás, otthontámogatási program 2021 - ha még nem vágtál bele sem késő!

Segítunk, hogy velünk ingatlanod árazása biztosan megállja a helyét a piacon, - 3D virtuális ingatlansétánk díjmentes minden ügyfelünknek.

Segítunk, hogy velünk ingatlanod árazása biztosan megállja a helyét a piacon, - 3D virtuális ingatlansétánk díjmentes minden ügyfelünknek.

a Safehouse Ingatlan virtuális valósága, amit irodánkban te is bármikor átélhetsz. Honlapunkon pedig 3D ingatlan sétát tehetsz bármikor, kényelmesen a saját otthonodból!

Tippek, ötletek, jó tanácsok értékestőinktől, hogy magabiztosságot szerezz abban, hogyan is találj új ingatlant

Ismerd meg történetünket, a Safehouse csapatát és hogy miért is zajlik másként nálunk az ingatlanközvetités

Oszd meg bejegyzéseinket másokkal is: