mi, a Safehouse Ingatlannál a gyors és reális értékesítést segítjük elő

 

 

ADD EL SIKERESEN

 

No de lássuk a sikeres eladás kulcsfontosságú tényezőit:  

 

 

Sokan elfogultak saját otthonukkal kapcsolatban, ami persze érthető, – viszont az eszmei érték és a piaci érték jó ha találkozik egymással. Eladásnál tanácsos nemcsak magunkat, de a piac minden szereplőjét figyelembe venni. Ez azt jelenti, hogy te – mint eladó, – sikeresen el tudod adni az ingatlant, az ingatlanközvetítő megtalálja neked a megfelelő vevőt és a vevő meg is tudja vásárolni, mert reális áron történik az értékesítés. 

safehouse ingatlan

 

Ha túlárazunk, mindenki ugyanott tart majd, ahol eddig…. az ingatlan bizony nálad marad. 

Javasoljuk, hogy kérd ki szakértőink véleményét, hisz azzal időt takaríthatsz meg. Ezért dolgozunk mi nap mint nap. Segítunk, hogy velünk ingatlanod árazása biztosan megállja a helyét a piacon!

3D virtuális ingatlansétát díjmentesen készítünk minden ügyfelünknek! 

Ezzel biztos lehetsz benne, hogy a TE hirdetésed egyértelműen kitűnik a tömegből és a lehető leghamarabb találsz majd vevőre.

Az adás-vétel minden lépésében számíthatsz Ránk, egészen az átadásig leveszünk minden terhet és izgalmat a válladról, hogy semmi gond ne merüljön fel és zökkenőmentesen érj az ügylet végéhez. 

Biztos ennyit ér?

Van aki nem éri be ennyivel és még pontosabban szeretne tájékozódni ingatlana jelenlegi piaci értékéről. Ebben ingatlanpiaci értékbecslő segítségét kell kérned, hisz ő az, aki megfelelő szakképesítés birtokában erre külön díj ellenében a legmegfelelőbb választ tudja adni az előbbi kérdésre.

Miért ne növelnéd a tétet?!

Ha befektetsz egy kis összeget, az kamatostul megtérül. Akár néhány tízezer forintból jelentősen megnövelheted  az ingatlan értékét olyan “okos megoldásokkal”, amik olcsóbbak ugyan, de annál többet tudnak hozzáadni az ingatlan értékéhez mikor az eladósorba kerül.

Próbáljunk meg a vevő fejével gondolkodni. Aki új otthont keres az megtekintéskor már a saját bútorait képzeli el a terekben, így minél több dolgot elpakolunk, – főleg személyes tárgyakat, – annál nagyobb segítséget adunk nekik a döntésben, hisz könnyebben odaképzelhetik saját tárgyaikat! 

Igenis kell egy kis ráncfelvarrás!

Alapos takarítás, elpakolás, rendrakás, tiszta ablakok, apró hibák esztétikai kikozmetikázása, egy rendezett bejárat, friss virág, friss gyümölcs az asztalon és máris pozitív benyomást kelt az összkép!

Az esetek többségében az első néhány percben már eldől, hogy komolyan érdeklődik-e valaki és több, mint egy egyszerű nézelődő. Úgy mint az ismerkedésnél, itt is döntő az első benyomás, az első néhány percben kialakítunk egy véleményt. 

Erre is hihetetlen jó megoldás a 3D virtuális séta, hiszen ezt a nézelődők már a saját otthonuk kényelméből átélhetik. 

Ha pedig az érdeklődő személyesen is ellátogat végül megtekinteni az ingatlant, ne felejts el egy tepsi süteményt sütni, hisz az illattól ő rögtön otthon érezheti majd magát!

Egy fotó többet mond ezer szónál

Mondanom sem kell, hogy csak szöveggel nem lehet lakást hirdetni. A kép alap, de beltérben nem egyszerű fényképezni, a fényviszonyok sosem megfelelőek, az eredeti hangulatot pedig nagyon nehéz visszaadni… A Safehouse Ingatlan ezért is kínálja fel minden ügyfelének ingyen a 3D virtuális séta mellett a magas minőségű fotók elkészítését is.

Vonzó portéka mindenekelőtt

Van aki eladja az eladhatatlant is egy kis optikai tuninggal. Egy vevő nem akar problémát venni, a legjobb lehetőséget keresi.  Ingatlanunk vonzóbbá tétele mindenképp segít a vevőnek “látni”, hisz sok embernek nincs semmi fantáziája, amíg meg nem mutatod neki mi is az amire vágyik! Az érdeklődő, – potenciális vevő – sok pénzt készül kiadni…ezért minden apró részletet végig fog nézni, ne adjunk esélyt neki, hogy bele tudjanak kötni bármibe is!


„Home staging”

Elég új irányzat az ingatlaneladásban, de egy remek technika, amivel a legkedvezőbb színben tudod feltüntetni az ingatlanod. Ez semmiképp sem azt jelenti, hogy a nagy hiányosságokat kell elfedni! 

A home staging is segít gyorsabban eladni egy ingatlant, maximalizálja az árat. Erre vannak már külön szakemberek is, akik egy alapos körbejárás és referencia képek után javaslatot készítenek az eladónak miket kellene tenni annak érdekében, hogy a legkedvezőbb benyomást nyújtsa az érdeklődőknek. 

Egy biztos…..minél neutrálisabban mutatod be az ingatlant, – megfosztva a nagyon személyes jellegű tárgyaktól, – annál jobban bele tudja magát képzelni a potenciális vevő!


Összességében azt kell mondanunk, hogy az ingatlan értékének 1-2%-át érdemes befektetnünk az eládásra való felkészítésnél. Ha az eladónak segítünk elképzelni ott a saját jövőjét, ez az ingatlan eladásakor átlagosan végül 10% extra bevételt jelenthet!

Ha jelenleg TE is épp eladáson gondolkodsz, feltétlen regisztrálj ingyenes ingatlan értékmegállapításra és add el a Safehouse Ingatlan csapatát megbízva a lehető legmagasabb áron, csúcsminőségű fotókkal és 3D virtuális sétával