Ismerd meg a csapatot

Bemutatkozik a Safehouse Ingatlan

Két éve indult útnak a Safehouse Ingatlan története. 

Ezalatt a cég dinamikus fejlődésen ment át és látványos eredményeket értünk el, amire méltán vagyunk büszkék!

Safehouse Ingatlan értékesítők

 

Safehouse Ingatlan Szombathely

A Safehouse Ingatlan különös figyelmet szentel olyan modernkori fejlesztéseknek, melyek az ingatlanközvetítést igazán egyedivé teszik. 3D virtuális ingatlan sétánk Nyugat-Magyarországon egyedülálló, csak a Safehouse Ingatlan kínálja fel e lehetőséget ügyfelei számára. Aktuális kínálatunk mindegyikét megtekinthetik az érdeklődők már saját otthonukból, akár mobiltelefonon, tableten is végigsétálhat és betekintést nyerhet az áhított ingatlanba. 

Covid járvány sem áll az ingatlankeresés útjába, ez a technológia a jelenlegi vírushelyzetben is megkönnyíti a közvetítést! De ha ellátogatsz a Safehouse Ingatlan irodába (Szombathely, Mátyás király út 22/A), akkor VR szemüvegen keresztül egy teljesen valósághű élményben is részed lehet. Tapasztald meg milyen az, amikor a 3D-nek köszönhetően a virtuális ingatlan séta valósággá válik, hiszen a szemüveget felvéve ez olyan, mintha valóban a helyszínen találnád magad!

Kell még indok, miért bízd ránk az ingatlanod?

A Safehouse Ingatlan ízlésesen hirdet, az igényes kínálat pedig megragadja az ügyfelek figyelmét. A fejlett, 21. századi technológiák használata is nagy érdeklődést kelt, így a te ingatlanod is könnyen kitűnik a tömegből! Kövess minket Facebook illetve Instagram oldalunkon, hogy elsőként értesülj amikor új ingatlan kerül a Safehouse kínálatába!

Az ingatlanokat reális áron értékesítjük, elkerülve a túlárazást, előtérbe helyezve a gyors eladást.

Független, szakképzett ingatlanközvetítőink mind átfogó ismeretekkel rendelkeznek, rengeteg biztonságos ügyleten vannak túl és kitűnő, naprakész piacismeretük van. A Safehouse Ingatlan csapatának bármely tagja is foglalkozik a te ingatlanoddal, azt biztos kézben tudhatod!

Safehouse Ingatlan csapata