Lakáseladás

„INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!!!”

Olvashatjuk sok esetben. Rengeteg hirdetést látni, ahol magánszemélyek hirdetése ezzel a mondattal indul.

safehouse ingaltan blog ne keressenek

Na de miért is?!

Nem mindenki kér segítséget az eladáshoz, – vagy legalábbis nem egyszerre! Van aki dacból, mert nem ismeri el az ingatlanos szakmát eléggé és úgy gondolja ő erre ugyanúgy képes, de van aki úgy véli ingatlanügynök nélkül majd pénzt spórol az eladáson. 
 
Szerinted is elég ha feltöltögetsz pár posztot Facebook-on és néhány ingyenes apróhirdető oldalon?
 
Igen, ezt te is meg tudod tenni…de e cikk témája amiatt került előtérbe, mert sokszor bizony rossz ingatlanost bíznak meg a tulajdonosok! Sajnálatos módon így csökkent a bizalom a szakma iránt, ezért már a legelején tájékozódj körültekintően, hogy a megfelelő ingatlanost tudd megbízni. Hazánkban is egyre elismertebb az ingatlanközvetítői tevékenység és ha te is jól választasz, a kapott teljeskörű segítséggel csak nyerhetsz! Mi, a SafeHouse Ingatlanirodánál is pontosan ezen dolgozunk, így ügyfeleink mindig elégedettek! 
safehouse ingaltan blog ne keressenek
 
 

Ha nem szeretnél falakba ütközni és felesleges köröket futni, keresd meg a legszimpatikusabb ingatlanügynököt!

Biztos lehetsz benne, hogy leveszi a terhet a válladról, a lehető legjobb áron adja el az ingatlanodat és lényegesen gyorsabban, mint azt gondolhatnád. 

Mikor gyanakodj, hogy rossz ingatlanügynökkel dolgozol?!

Sokan próbálkoznak az ingatlanos szakmával, de ha csak a net mögött bujkál, posztolgat és csak csekély mértékben ad értéket ahhoz, amit csinál….

 
 
Marketing támogatás, jó kapcsolatok, az ügyfelekhez való viszony, a megfelelő kommunikáció, – és ma már egy virtuális bemutató is –mind-mind elengedhetetlen a bizalom kiépítéséhez. Nagy értéket bízol rájuk, így a bizalom természetesen az egyik legfontosabb! 

Vannak ingatlanosok, akik rugalmatlanok, próbálják “rásózni” az ügyfélre az ingatlant, még ha ő másikat is szeretne. Az eladókat sokszor hitegetik, hogy azonnal tudnak vevőt, mikor még nincsen, és ezzel hetekig, akár hónapokig képesek folyamatosan hitegetni, az ingatlan pedig még mindig a te tulajdonodban van. Ő ezalatt próbálja magát bebiztosítani egy olyan szerződéssel, ami számára pénzt biztosít akkor is, ha nem ő adja el az ingatlant, és végül sokat nem is tesz érte. 

Ha már egy megbízói szerződés előtt is rámenős, ha a vevő nem is szeretné vele hirdetni ingatlanát, de ennek ellenére is próbálkozik még párszor…. akkor inkább óvakodj!
 
safehouse ingatlan
Számtalan kérdés kellene, hogy felmerüljön bennünk, mielőtt kiválasztjuk a megfelelő embert, akire nyugodt szívvvel rábízhatjuk az eladást. Tartsd szem előtt, hogy akit megbízol, az az ügyfél érdekeit képviselje teljes mértékben. Ne legyen rámenős, a bizalmat tartsa fontosabbnak!
 
A  megfelelő ingatlanos tartja a szavát, a pénz helyett a siker hozza jobban lázba, így biztos lehetsz benne, hogy érti a szakmáját és nem okoz neked csalódást!
A SafeHouse Ingatlannál biztosíthatunk róla, hogy semmi ilyennel nem fogsz találkozni, nem fog rémálommá válni az együttműködés!  

Minden referensünk készséggel áll rendelkezésedre, rugalmasan igazodunk az eladók és vevők igényeihez egyaránt! Nem csak összehozzuk a vevőt az eladóval, hanem a legelejétől a végéig, egész úton segítünk eligazodni. 

Hivj minket ingyenes ingatlan értékfelmérésért és ne feledd minden eladónak biztosítunk 3D virtuális sétát és csúcsminőségű fotókat, hogy gyorsabban menjen az eladás és kevesebb ingatlan turistával találkozz! 
vr szemuvegen kresyetul-01

Gyere el irodánkba!

Szombathely, Mátyás király u. 22/A

Regisztrálj ingyenes ingatlan értékmegállapításra és add el a Safehouse Ingatlan csapatát megbízva a lehető legmagasabb áron, csúcsminőségű fotókkal és 3D virtuális sétával

Neked volt már rossz élményed? Bíztál már meg rossz ingatlanost?  Kíváncsiak vagyunk a Te történetedre is, írj nekünk!