Izgalmas lakásbajárás unalmas lakásvadászat helyett

avagy a Safehouse Ingatlan virtuális valósága (VR)

  Napjainkban nincs jobb módja, hogy megismerhess egy ingatlant és jelen helyzetben pedig rendkívül biztonságos is! Ez pedig nem más, mint a 3D virtuális séta, – zseniális, dolog, hatékony és olyan élményt nyújt, ami a döntés során is segítségedre lesz.

Engedd meg, hogy elmondjuk miért!

A Safehouse Ingatlan elkötelezett annak érdekében, hogy az ingatlanközvetítést másképp közelítse meg, az általános gondolkodást és ügyfél-ingatlanközvetítő kapcsolatot más alapokra helyezi. Kollégáink profi munkát végeznek minden téren, bizalmi alapon működünk, amit legnagyobb örömünkre mindenki szívesebben is fogad. A vevők igényei folyamatosan változnak, ahogy a technológia is, ezért mi is alkalmazkodunk és modern eszközökkel dolgozunk, – ezzel egyszerűbbé tesszük neked a lakáskeresést és előnyösebbé az eladást.

Az emberek többsége csupán pár alkalommal szánja rá magát ingatlan vételre és eladásra, így minden szempontból fontos, hogy megfelelő szakembert válasszon. Ő az, aki összefonja a szálakat eladó és vevő között, hogy megtalálja mindenkinek a legjobb kompromisszumot. Erről előző írásunkban már olvashattál a témáról bővebben – ha nem, akkor ide kattintva megtalálod tanácsainkat ingatlan keresésről és hogy miért lehet fontos együtt dolgoznod ingatlanközvetítővel.

Mi, a Safehouse Ingatlannál fontosnak tartjuk a bizalmat és hisszük, hogy nyitott és naprakész hozzáállásban rejlik az ingatlanközvetítés jövője!

Mi is pontosan a 3D ingatlan séta?

A képekkel ellentétben egy virtuális séta alkalmával az érdeklődő jól eligazodik az ingatlanban, bármikor újra és újra végigsétálhat, megmutathatja a családnak, ami segít a közös vásárlási döntésben. Ez a vevőknek a kényelem mellett hatalmas biztonságot nyújt! Rohanó mindennapjainkban nem sok idő marad folyamatosan új ingatlanokat felkeresni, ami aztán néha csalódás, a képek alapján közel sem olyan, mint amit vártunk. Virtuális ingatlan sétáink olyan látványos bemutatók, amivel az érdeklődők otthon hátradőlve tesznek szert egy valós, szinte személyes élményre már az első igazi találkozás előtt. Vevőként ez sok időt spórol neked. Eladóként pedig ezzel a modern eszközzel pár lépéssel a többi hirdető előtt járhatsz, hisz ez felgyorsítja az eladást!

 

VR szemüveg = virtuális valóság szemüvegen keresztül

Tudtad, hogy a Safehouse Ingatlannál két VR szemüveggel várunk? Ha betérsz szombathelyi irodánkba, akkor megtapasztalhatod milyen az igazi virtuális valóság! Valósághű ingatlan séta, amit itt nem képernyőn nézel, hanem a virtuális szemüvegen keresztül élhetsz át. Felteszed a fejedre és sorra nézhetsz be több lakásba is, mintha ténylegesen ott lennél! A 3D technológia teljesen valósághűen érzékelteti a tárgyakat és a terek méretét, formáját, szinte miliméteres pontossággal.

 3D virtuális ingatlan sétát minden újonnan szerződő ügyfelünknek biztosítjuk, hogy az érdeklődők már saját otthonuk nyugalmából járhassák körbe az ingatlan belső tereit, akár több alkalommal is. 

Ha szeretnéd te is ingatlansétával támogatni hirdetésed, hogy eladósorba kerülő ingatlanodra az érdeklődők és potenciális vevők felkapják a fejüket, keress minket bizalommal!