LUXUS INGATLAN AZ ÉKSZERDOBOZBAN

Méltán hívják Kőszeget Magyarország ékszerdobozának! Gazdag múltja, kiemelkedő adottságai vannak és a városban folyamatosan zajlanak a fejlesztések, ami vonzza az ideköltözni vágyókat, vállalkozókat, befektetőket!

Az osztrák-magyar határmenti város ideális környezetet nyújt a feltöltődést vagy épp kihívást keresőknek. Klimatikus gyógyhelyadottsága és sokszínű kulturális kínálata melett egyre szebbé, vonzóbbá, élhetőbbé válik. Harmonikus és inspiratív életteret találunk itt, ami számos kiaknázható kincset rejt!

Éppen ilyen kincs ez az ikonikus épület, a Halmai-villa is:

Folyamatosan zajlanak különböző fejlesztési projektek,

amik jelentősen javítják Kőszeg város gazdasági környezetét. A ‘Kreatív város-fenntartható vidék’ (KRAFT) program által rengeteg műemlék épület került felújításra. A programon belül még képzési, kutatási, vállalkozásfejlesztési projektek  jönnek folyamatosan létre. Lépten nyomon megújul a város, dinamikusan bővül az idegenforgalom is. 

Képek és leírás a villáról:

Felújított állapotú, páratlanul stílusos épületet láthatunk ezen a frekventált helyen lévő saroktelken, ami számos lehetőséget tartogat:

 • 1516 négyzetméteren bruttó 200 négyzetméter alapterületű épület és a dupla garázst találunk. A garázsba víz, riasztó és az erős áram is bevezetésre került.
 • A villa két szinten, részben alápincézve, klasszikus stílusjegyeivel minden ember figyelmét magára vonja. Az 1927-ben épült, közel 100 éves épület nem esik műemlékvédelem alá.
 • A főbejáraton túl, egy oldalsó és egy pincebejáraton keresztül is bemehetünk a villába.
 • Az évtizedek során többször végeztek rajta kisebb-nagyobb átalakításokat, felújításokat.
 • Az elmúlt két évben vissza lett állítva szinte teljesen az eredeti állapotára, minden részletre odafigyelve. A víz-, villany-(3x32A) és fűtésrendszer teljes cseréje mellett, teljes belső kamera- és riasztórendszer is ki lett alakítva. A fűtésről és melegvízről egy gázkazán gondoskodik, a hőmérsékletet szintenként külön, fali termosztáton beállíthatjuk. Kandallónak is van kéménycsatlakozási lehetősége, több helyiségben. A pinceszint új dréncsövezéssel kombinált vízszigetelést kapott, a földszinten és az emeleten is ki lett építve a klímahálózat.
 • A nagy belmagasságok mellett szembetűnőek a felújított kazettás ajtók és a részben újonnan elkészített beltéri ajtók. Az ablakok gránit könyöklőkkel lettek kombinálva.
 • Az épületben teljes burkolatcsere történt, ügyelve a klasszikus eleganciára. Az emeleten található konyhába egy Leicht design konyha került beépítésre, Küppersbusch gépekkel. A konyhából kimehetünk közvetlenül az első teraszra, vagy egy közlekedőn keresztül a 28 négyzetméteres fő teraszra, mindkét teraszról csodálatos kőszegi kilátás vár minket.
 • A saroktelek új kerítést kapott, itt is ügyelve a kimagasló anyagválasztásra. A gránit szegéllyel kombinált térburkolat helyet biztosít akár 8 autó parkolásának, a térvilágításhoz a kandellábereknek csatlakozási pontok lettek kialakítva.
 • Az internet-tv kábel föld alatti csőben érkezik a villába, így is biztosítva a tökéletes látképet. Az esővíz elvezetése szintén a földbe elhelyezett csőhálózaton keresztül történik.
 • Az önkormányzat újrabitumenezte a Hunyadi utcát, a tulajok pedig a járdát teljes hosszban. A térkövezés az új járdaszinthez be lett fejezve. Az épület körül elkészültek a szegélyek. A terület be lett szintezve és növények lettek ültetve az előkertbe. Elkészült a hátsó kerítés is.
 • Az új tulajdonosok még szabadon eldönthetik a helyiségek funkcióját, mert szinte minden helyiségben található víz, villany, szennyvíz csatlakozás, illetve kiépített számítógéphálózati csatlakozási pontok. A pincében tálcákon futnak a kábelek, így könnyen hozzá lehet mindenhez férni. A pincehelyiségek tároló, öltöző, vagy bármilyen más funkciót betölthetnek, ennek csak képzeletünk szabhat határt.
 • El kell dönteni, hogy mire szeretnék használni ezt a klasszikus villaépületet, legyen szó egy egyedi otthonról, egy egészségügyi vagy más szolgáltató épületről, emeleti lakással
 • Kombinálva, vagy egy páratlan reprezentatív bemutató teremről/irodáról, ahol ügyfeleinket/üzlettársaikat szeretnék lenyűgözni, rengeteg lehetőséget tartogat.

Csodálatos, klasszikus villaépület, amilyen kincset napjainkban már nagyon ritkán találni ilyen kítűnő állapotban!

☎️ +36 70 324 8238

☎️ +36 70 324 8238

Megtekintenéd VR szemüvegen keresztül is? 3D virtuális ingatlansétán túl még valósághűbbé tesszük az élményt:

virtuális VR szemüveg 3d ingatlan séta Safehouse ingatlan

Gyere el irodánkba!

A Szombathely, Mátyás király u. 22/A szám alatt megtalálsz minket, ahol felkaphatod egyik VR szemüvegünket és valósáshű sétát tehetsz az ingatlanban. Emellett a kínálatunkban lévő összes többi ingatlanba is beugorhatsz virtuálisan, amelyikbe csak szeretnél.

 

Segítsünk eladni a Te ingatlanodat is? Regisztrálj ingyenes ingatlan értékmegállapításra és add el a Safehouse Ingatlan csapatát megbízva a lehető legmagasabb áron, csúcsminőségű fotókkal és 3D virtuális sétával