GYURITS 24 lakópark


PRÉMIUM LAKÁSOK OKOSOTTHON CSOMAGGAL

MÁR CSAK HÁROM LAKÁS MARADT, NE MARADJ LE!

Az ár tartalmaz egy db parkolóhelyet, konyhabútorort, okosotthon alapcsomagot és saját tárolót! A Gyurits 24. lakóparkban található új építésű , amerikai konyha – nappalis lakások az „A” Épületben az eladó által kijelölésre kerülő Parkolóhellyel kerülnek értékesítésre. Elektromos autó töltési csatlakozással (16A) elérhető és kijelölt kerékpártároló hellyel!

Tároló a szinten (min. 64m2 lakás vásárlása esetén, eladó által kijelölésre kerülő, kialakítása a műszaki tartalom szerint, kivéve földszint).

Okosotthon alapcsomag, a műszaki tartalom szerinti funkciókkal. A lakásokban padlófűtés rendszer készül. A nappali helyiségben központi digitális heti programozható termosztát kerül beépítésre. A központi fűtést és melegvíz ellátást jelenlegi tervek alapján megújúló, zöld energia biztosításával a Távhő szolgáltatja, gépészeti kiviteli terv szerint.

Konyhabútor, mely a látványtervek hangulatának megfelelő (beruházói döntés szerinti anyaghasználattal, gépek nélkül elszámolása műszaki tartalom
szerint). Konyhai elszívónak az oldalfalon építettő szellőznyílást biztosít, a kiviteli terven jelölt helyen

Külső nyílászáró, 3 rétegű üvegezéssel – 16-20 cm hőszigetelés.

Napelemrendszerrel ellátott: A közel Nulla Energiaigényű épületek megújúló energia részaránya 25%.

Riasztó előkészítés. Szélessávú televízió és internetcsatlakozási lehetőség. Automata kapu és kaputelefon

VÁRHATÓ átadás: 2023 második fél év

 – – – > minmum 64 m2 lakás vásárlása esetén eladó által kijelölésre kerülő könnyűszerkezetes garázs bruttó 990.000,-Ft áron vásárolható!*

* ez egyéb kedvezménnyel nem összevonható: ebben az esetben a lakás a műszaki tartalom szerint kerül kialakításra.

Károlyi Antal, a Szőlősi templom és a Mikes Kelemen u. által határolt lakóterüet az elmúlt években épült be- egyre színvonalasabb- lakóépületekkel. A kiváló lokációjú telken a tervezett beruházás során a modern és innovatív építészeti megfogalmazás mellett a funkció, a környezettudatosság és a kényelem voltak a legfontosabb tervezési különösen az utcaképi illeszkedés, az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakás kedvező tájolása (D Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a kényelmes parkoló és garázs szám biztosítása, a színvonalas közösségi funkciók kialakítása.

Lakások

51 m2

64 m2

69 m2

76 m2

A telken az értékesítési terv szerint az I. ütemben összesen 8 db garázs 16 db térkő burkolatú parkolóhely, akár minden lakáshoz egyedi tárolóhely, és kerékpártárolóhely, valamint Lobby, közös használatú helyiségek épülnek, helyszínrajz szerint.

A lakások értékállóságát és kényelmét az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia (napelem), egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Az alkalmazott szerkezetek megfelelnek a ma érvényés “közel nulla energiaigényű épületek” követelményeinek.

Az épületek előtti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolás vezérlésével.

További információkért, műszaki leírásért, fizetési ütemezésért keressen bizalommal! Vásárolna de hitelre van szüksége? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére!

További információkért, műszaki leírásért, fizetési ütemezésért keress minket bizalommal! 

Vásárolnál de hitelre van szükséged? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére!