ZÖLD OTTHON PROGRAM

Légy az elsők között!

A magyar családok szinte ingyen hitelhez juthatnak! Mi pedig ezért

INGYENES

tanácsadásra hívunk, egy díjmentes, kötetlen beszélgetésre, hogy ne kelljen a bankban sorban állnod! 

☎️ +36 20 216 9285

A sokat emlegetett Zöld Hitel mindenben újat hoz a lakáshitelek piacát tekintve! Fontos azonban már az elején hangsúlyozni, hogy az október 4-ei indulással összefüggő szabályozások és feltételek nem biztos, hogy a végső variációi a hitelnek.

Egyedülálló lehetőség, mivel az eddig ismert ún. ’apróbetűs’ részek is olyan feltételeket tartalmaznak, amelyek többnyire még kedvezőbbek az ügyfelek számára, mint a piaci fogyasztóbarát lakáshitelek kondíciói. 

Rengeteget lehetett mostanában hallani azt a mondatot, hogy csak azoknak „könnyű” és kedvez a kormány napjainkban akik már házasok vagy éppen a családalapítás küszöbén állnak. A Zöld Otthon Program ebben is újat hoz, mivel nem csak a gyermekes pároknak és házasoknak, hanem az egyedülálló magánszemélyeknek, illetve gyermektelen pároknak is kedvez! Tehát a konstrukciót igénybe veheti gyermekes/gyermektelen, házas és egyedülálló magánszemély egyaránt! Csupán egyetlen fontos kitétele van:

  • a vásárolni/építeni kívánt ház/lakás legalább BB energetikai besorolásúnak, de azon belül is egy kicsit szigorúbb 90KWh/m2/év primer energiaigényűnek kell lennie. Ezzel a hitelkonstrukcióval a cél, hogy minél Zöldebb legyen Európa és ezáltal Magyarország is!

Na de lássunk konkrét számokat!

  • a maximális hitelösszeg: 70.000.000 Ft lehet
  • a maximális futamidő: 25 év
  • …és a legfontosabb, hogy a kamat fix 2,5% a futamidő végéig!

Ugyan az előbbiekben már említettük, hogy „végre” egy hitel, amely nem csak a gyermekes családoknak kedvez, ennek ellenére azért a döntéshozók mégis tovább kívánják támogatni a családalapítási kedvet Magyarországon.

A Zöld hitelprogram keretén belül október 4-től ugyanis ugyan úgy igénybe vehető az ún. CSOK hitel (3%), melynek feltételei már mindenki számára világosak és ismertek voltak, viszont a hitelprogram keretein belül ha az ingatlan megfelel a feljebb már említett 90 KWh/m2/év primer energia felhasználási igénynek, akkor nem 3% lesz a CSOK hitelek kamata, hanem 0% (nem elírás, ez bizony nulla százalék!)

Mindenki tisztában van vele, hogy manapság 10-15 millió forint édeskevés egy ház felépítéséhez, ezért természetesen a 0%-os hitel tovább bővíthető a 2,5%-os Zöld hitellel, továbbá fontos, hogy ha ez sem lenne elég, akkor piaci hitel is igényelhető az ingatlan értéke és a jövedelmek, valamint egyéb banki szabályok betartása mellett!

A SafeHouse Ingatlannál mozgalmasan telnek a napok, de napjaink történései tükrében most még izgalmasabbak és mozgalmasabbak a napok, mivel folyamatosan érkeznek be a részletes szabályok a bankoktól, másrészről pedig szerencsére Ti sem hagytok minket pihenni!

Hitel specialista kollegánkhoz fordulhattok bizalommal, hiszen az igénylés teljes folyamatában a segítségetekre lesz, legyen szó Zöld csokhitel, babaváró, piaci kamatozású hitel vagy épp biztosításról!

Átsegítünk a nehezén,

közben pedig már csomagolhattok is!

☎️ +36 20 216 9285

Oszd meg másokkal is, hogy mielőbb értesüljenek a teljes programról és az INGYENES tanácsadásról: