Gyurits 2. lakópark – 4 szoba

 Gyurits 2. lakópark – 4 szoba

Ár: 71.99M Ft
Lakótér mérete: 87m2

Típus: lakás

Szoba: 4

Hőleadás: távfűtés egyedi méréssel, padlófűtés

Megye: Vas

Szerkezet: Tégla

Ingatlan állapota: újépítésű

Település: Szombathely

Építés éve: 2024

Épület szintjeinek száma: 4

Városrész: Károly Róbert utca

Telek mérete: -

Alapterület: 87

Fűtés: távfűtés egyedi mérővel

Terasz: Igen

Komfort: összkomfortos

Emelet: földszint

Kertkapcsolat: igen

Parkolás:saját parkolóban

LEÍRÁS:

 

Megkezdtük az előértékesítést!

Komfortos méretű terasszal , kertkapcsolattal ellátott eladó prémium lakások !
SafeHouse ingatlaniroda vételre kínál a Gyurits 24. lakóparkban egy új építésű ,kertkapcsolattal, amerikai konyha – nappali + 3 szobás , „B” Épület , Földszinti , 1. számú lakást:

-22 m2 fedett terasz
-kertkapcsolat
-Kerti tárolóhely: Földszinti lakásokhoz a saját használatú kertrésszen belül tároló építési hely biztosított.
-Amerikai konyha
-nappali
-3 hálószoba
-háztartási helyiség
-Fürdő , – wc külön
-Schindler gyártmányú (6 személyes) személyfelvonók készülnek
-1 db, eladó által kijelölésre kerülő Parkolóhely (Garázs vásárlás esetén ez a kedvezmény nem érvényes.)
-Konyhabútor csomag: Vevői választáshoz hozzájárulás (Gépek nélkül, nettó: 1.000.000,-Ft összeghatárig, a kijelölt forgalmazónál, kiválasztott konyhabútorra, a megadott tervek szerinti kiállások figyelembe vételével. Elszámolása beruházói döntés szerint)
-Konyhai elszívónak az oldalfalon építettő szellőznyílást biztosít, a kiviteli terven jelölt helyen-A lakásokban padlófűtés rendszer készül.- A nappali helyiségben központi digitális heti programozható termosztát kerül beépítésre-A központi fűtést és melegvíz ellátást jelenlegi tervek alapján megújúló, zöld energia biztosításával a Távhő szolgáltatja, gépészeti kiviteli terv szerint- Külső nyílászáró, 3 rétegű üvegezéssel- 16-20 cm hőszigetelés
— Napelemrendszer
–A Közel Nulla Energiaigényű épületek megújúló energia részaránya 25%.
— Riasztó előkészítés
-Automata kaputelefon
– Parkoló vásásrlása kötelező
Ez a típusú lakás kertkapcsolat nélkül megtalálható a I. , II. , III. illetve a IV. emeleten is.
Károlyi Antal, a Szőlősi templom és a Mikes Kelemen u. által határolt lakóterüet az elmúlt években épült be- egyre színvonalasabb- lakóépületekkel.
A Tervezési program alapján a területen szabadonálló beeépítéssel két ütemben és épületben, 5 szinten, szintenkén 3-5 db lakás, egyedi és közös tárolók, valamint garázsok épülnek. Az I. ütem a helyszínrajz szerinti A épület 24 lakás. A II. ütem 15 lakás és garázsok.
A tervezésnél kiemelt szempont volt az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakások kedvező tájolása (D Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a kényelmes tárolás és parkolás biztosítása.
A lakások értékállóságát, kedvező fenntartását az átgondolt építészeti és belsőépítészeti tervezés, a minőségi anyagok használata, a kiváló hő-és hangszigetelés, a lift, a megújuló energia, (faapríték, Távhő) egyedi tárolók, és további fejlesztési lehetőségek biztosítják. (pihenő-gyermekjátszó, vagy fitnesz)
A telek a beruházáshoz szükséges közműkapacitásokkal rendelkezik, ill. ellátható. Az építkezést befolyásoló nagyléptékű szintkülönbség nincs. Az épület fűtés és használati melegvíz ellátása a tervek szerint a Mikes Kelemen utcai faaprítékos távhő központból történik. Az épületek előtti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolás vezérlésével. A sétányokról különböző típusú gépkocsi beállóhelyek – felszíni parkolók ill. garázsok – közelíthetőek meg. A közös területek alkalmasak játékra, pihenésre, a földszinti lakások előtti zöldterület saját használata mellett.
A ház kaputelefon rendszerrel és automata kapunyitóval lesz felszerelve. A lépcsőházban és egyéb közös terekben légterenként időkapcsolós világítás lesz kiépítve. A telken az értékesítési terv szerint az I. ütemben összesen 8 db + 4 db garázs 33 db térkő burkolatú parkolóhely, akár minden lakáshoz egyedi tárolóhely, valamint Lobby, fedett bejárat és közös használatú helyiségek épülnek, helyszínrajz és alaprajz szerint. (az egyes helyiségek, tárolók felosztása beruházói döntés alapján, térítés mellett. A közös használatú helyiségek pontos mérete, kialakítása kiviteli terv, ill beruházói döntés)
A Közel Nulla Energiaigényű épületek megújuló energia részaránya 25%. Az épület megfelel a legfeljebb 80kwh/m2 primer energiaigényű épület feltételeinek.

További információkért, műszaki leírásért, fizetési ütemezésért keressen bizalommal! Vásárolna de hitelre van szüksége? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére!

>>> Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődésed vagy szeretnéd, hogy Neked is megtaláljuk álmaid otthonát, keress bizalommal!

>>> Hitelre is szükség lenne? Díjmentes, teljeskörű és bankfüggetlen ügyintézéssel vár hitelspecialistánk szombathelyi irodánkban:

– Hitel, Biztosítás
– CSOK, Babaváró egyéb állami támogatások

TÉRKÉP:

Oszd meg másokkal is:
Tetszik ez az ingatlan?
Tetszik? Oszd meg másokkal is!