Luxus ingatlan Kőszegen

 Luxus ingatlan Kőszegen

Ár: 185M Ft
Lakótér mérete: 300 m2

Típus: Ház

Szoba: 4

Hőleadás: gáz-cirkó

Megye: Vas

Szerkezet: Tégla

Ingatlan állapota: felújított

Település: Kőszeg

Építés éve: 1927

Épület szintjeinek száma: 3

Városrész: Belváros

Telek mérete: 1516

Alapterület: 200 m2

Fűtés: gáz-cirko

Terasz: Igen

Komfort: összkomfortos

Emelet: -

Kertkapcsolat: igen

Parkolás:dupla garázs

3D TÚRA:

LEÍRÁS:

 

Felújított állapotú, páratlanul stílusos épületet láthatunk Kőszegen, frekventált környezetben, ami számos lehetőséget tartogat!

Büszkén mutatjuk be ezt a csodálatos, klasszikus villaépület, amilyen kincset napjainkban már nagyon ritkán találni ilyen kítűnő állapotban:

1516 négyzetméteren bruttó 200 négyzetméter alapterületű épület és a dupla garázst találunk. A garázsba víz, riasztó és az erős áram is bevezetésre került.
A villa két szinten, részben alápincézve, klasszikus stílusjegyeivel minden ember figyelmét magára vonja. Az 1927-ben épült, közel 100 éves épület nem esik műemlékvédelem alá.
A főbejáraton túl, egy oldalsó és egy pincebejáraton keresztül is bemehetünk a villába.
Az évtizedek során többször végeztek rajta kisebb-nagyobb átalakításokat, felújításokat.
Az elmúlt két évben vissza lett állítva szinte teljesen az eredeti állapotára, minden részletre odafigyelve. A víz-, villany-(3x32A) és fűtésrendszer teljes cseréje mellett, teljes belső kamera- és riasztórendszer is ki lett alakítva. A fűtésről és melegvízről egy gázkazán gondoskodik, a hőmérsékletet szintenként külön, fali termosztáton beállíthatjuk. Kandallónak is van kéménycsatlakozási lehetősége, több helyiségben. A pinceszint új dréncsövezéssel kombinált vízszigetelést kapott, a földszinten és az emeleten is ki lett építve a klímahálózat.
A nagy belmagasságok mellett szembetűnőek a felújított kazettás ajtók és a részben újonnan elkészített beltéri ajtók. Az ablakok gránit könyöklőkkel lettek kombinálva.
Az épületben teljes burkolatcsere történt, ügyelve a klasszikus eleganciára. Az emeleten található konyhába egy Leicht design konyha került beépítésre, Küppersbusch gépekkel. A konyhából kimehetünk közvetlenül az első teraszra, vagy egy közlekedőn keresztül a 28 négyzetméteres fő teraszra, mindkét teraszról csodálatos kőszegi kilátás vár minket.
A saroktelek új kerítést kapott, itt is ügyelve a kimagasló anyagválasztásra. A gránit szegéllyel kombinált térburkolat helyet biztosít akár 8 autó parkolásának, a térvilágításhoz a kandellábereknek csatlakozási pontok lettek kialakítva.
Az internet-tv kábel föld alatti csőben érkezik a villába, így is biztosítva a tökéletes látképet. Az esővíz elvezetése szintén a földbe elhelyezett csőhálózaton keresztül történik.
Az önkormányzat újrabitumenezte a Hunyadi utcát, a tulajok pedig a járdát teljes hosszban. A térkövezés az új járdaszinthez be lett fejezve. Az épület körül elkészültek a szegélyek. A terület be lett szintezve és növények lettek ültetve az előkertbe. Elkészült a hátsó kerítés is.
Az új tulajdonosok még szabadon eldönthetik a helyiségek funkcióját, mert szinte minden helyiségben található víz, villany, szennyvíz csatlakozás, illetve kiépített számítógéphálózati csatlakozási pontok.
A pincében tálcákon futnak a kábelek, így könnyen hozzá lehet mindenhez férni. A pincehelyiségek tároló, öltöző, vagy bármilyen más funkciót betölthetnek, ennek csak képzeletünk szabhat határt.
El kell dönteni, hogy mire szeretnék használni ezt a klasszikus villaépületet, legyen szó egy egyedi otthonról, egy egészségügyi vagy más szolgáltató épületről, emeleti lakással

Kombinálva, vagy egy páratlan reprezentatív bemutató teremről/irodáról, ahol ügyfeleinket/üzlettársaikat szeretnék lenyűgözni, rengeteg lehetőséget tartogat!

TÉRKÉP:

Safehouse Ingatlan - Szűcs János

Szűcs János
Ingatlanértékesítő

Oszd meg másokkal is:
Tetszik ez az ingatlan?
Tetszik? Oszd meg másokkal is!