MIRA GARDEN III. LAKÓPARK

"A Savaria Csillaga"

MODERN LAKÁSOK A BELVÁROS MELLETT!

A Mira Garden III. Lakópark minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó  generációk számára.

Lakások már 1 millió Ft-tal leköthetőek!

A Mira Garden III. Lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva. Törekedve a lakópark zsúfoltságának elkerülését a megengedett beépítési százalékok egy részéről lemondott a Beruházó ezzel is biztosítva a több zöldfelületet és kertet, gondolva leendő tulajdonosok lakóparki kényelemére.

A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

A kivitelező nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is ezért ne várakozzon, foglalja le időben minőségi, modern lakóparki lakását!

Szombathely belvárosához közel, a Jászai Mari utca illetve Hajdú utca között a Mira Garden I. felépített 57 db lakása és Mira Garden II. lakópark felépített 76 db lakása folytatásaként kerül két ütemben megépítésre a három épülettömbből álló lakópark.

Katona Csilla - Safehouse Ingatlan Szombathely

Katona Csilla
Ingatlanértékesítő

Kérés esetén lehetőség van a korábbi ütemeknél elkészült lakások megtekintésére is!

A Mira Garden III. lakóparkon belül az első ütemben  a „C” illetve „D” épületek munkálatai, építése 2021 Júniusában kezdődtek és az új tulajdonosok 2022 őszén vehetik birtokba.

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik a közeljövőben. A városrész illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már folyamatban van.

Nappali+1 szobás lakásoktól a Nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják az érdeklődők a számukra megfelelőt, a lakások kényelmes teraszokkal illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

Lakások

Remek elrendezésű, kis alapterületű lakásaink befektetésnek illetve első lakáshoz jutó fiataloknak kiváló választás. A remek tervezői munkának köszönhetően már 54-56 nm–es alapterületű lakásaink rendelkeznek nappali+2 szobával, a 64–nm-es lakásaink már nappali+3 szobával és két illemhelyiséggel.

A 70 nm feletti nappali+3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre mivel ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is a tervbe került, mivel így ideális egy öt tagú család számára is, – ezen lakástípusok a földszinten is megtalálhatók kizárólagos használatú kertel, hogy családi házas életérzetet tükrözhessen.

Tárolók, parkolók

Az épületekben kellő számú zárható tároló hely kerülnek kialakításra külön bejárattal, lehetőség van a vásárlásra azon ügyfeleink részére, akinek pakolási problémák gondot okoznak.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására az udvarban 144 db parkoló és 12 db garázs is helyet kapott, az udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik illetve a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére kinek a családban több autó is a tulajdonában van.

paper-craft-family-buying-house

A CSOK kínálta lehetőségek felhasználására kíválóan alkalmas lakástípusaink minden követelménynek megfelelnek és Cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl!

A „SAVARIA CSILLAGA” mottónkkal a MIRA GARDEN LAKÓPARK projekt megvalósulásra kerülő társasházai különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni.

A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek.

További információkért, műszaki leírásért, fizetési ütemezésért keress minket bizalommal!