Üdvözlöm!

Pungor Patrik vagyok, a Safehouse Szombathely egyik tulajdonosa. Kollégámmal 3 éve már, hogy irodánkat megalapítottuk.

Az értékesítéshez és az ügyfélközpontú szemléletmódhoz már elég korán, a dolgozói karrierem legelején közel kerültem. Fiatal korom ellenére igyekszem a legjobbat nyújtani, a lehető legtöbb tudást magamba szívni, hogy minél több ügyfelemnek segítsek céljai megvalósításában. Nincs is jobb érzés, mint egy-egy sikeres ügylet végén az elismerés és a boldogság Ügyfeleim részéről.
Hiszem, hogy az ingatlanosokkal szemben álló előítéletek ellenére szükség van olyan szakemberekre, akik segítenek célba érni a mai dinamikusan növekvő és állandóan változó ingatlanpiacon.

Számomra ez sokkal több, mint munka.. hobbi, élet, célok, problémamegoldás, segítség.

Vegyes érzelmekkel fogadom az „ingatlanos” jelzőt, hiszen értékbecsléssel, piackutatással, adózással, értékesítési stratégiával, tanácsadással, home staginggel és hitelügyintézéssel is foglalkozunk, mindamellett; hogy feszültségoldásban, élethelyzetek megoldásában, problémakezelésben és pszichológiában is igen csak jártasnak és türelmesnek kell lennünk.

Bízom abban, hogy fogok Önnel találkozni személyesen is és bebizonyíthatom, hogy a munkánk többet ér, mint amit Ön gondolt.

Aktuális kínálatom:

Pungor Patrik
Irodavezető