SZŐLŐS LAKÓPARK

Prémium lakások

A szombathelyi Szőlős Lakópark ingatlanfejlesztés eltökélt célja, hogy a vevői igényeket maximálisan kielégitő, kiváló minőségű és értékálló lakópületek valósitson meg. A Károlyi Antal, a Szőlősi templom és a Mikes Kelemen u. által határolt lakóterüet az elmúlt években épült be- egyre színvonalasabb- lakóépületekkel.

A Szőlősi Lakóparkunk I. és II. üteme a Szőlősi templom szomszédságában a Gyöngyös patak másik oldalán zöld környezetben épül.

A Tervezési program alapján a közel 6500m2 telken két ütemben épülnek a lakások, a kapcsolódó parkoló, garázs és közös létesítményekkel.

A klasszikus lakóépületek tűzdelte városközpont közelében, családias környezetben. Gyalogos távolságban vannak a város elsőrangú oktatási- és sportintézményei, a szombathelyiek által jól ismert parkok, a Gayer- és a Kresz Park, melyek kedveltek a gyermekek körében és a reggeli kocogás kitűnő helyszínei.

A kiváló lokációjú telken a tervezett beruházás során a modern és innovatív építészeti megfogalmazás mellett a funkció, a környezettudatosság és a kényelem voltak a legfontosabb tervezési szempontok. Így különösen az utcaképi illeszkedés, az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakás kedvező tájolása (D Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a kényelmes parkoló és garázs szám biztosítása, a színvonalas közösségi funkciók kialakítása.

A lakások értékállóságát és kényelmét az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia (napelem), egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Az alkalmazott szerkezetek megfelelnek a ma érvényés “közel nulla energiaigényű épületek” követelményeinek.

Az épületek előtti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolás vezérlésével. A sétányokról különböző típusú gépkocsi beállóhelyek – felszíni fedett, és normál parkolók ill. garázsok – közelíthetőek meg.

Egyes parkolók között beruházói döntés szerinti helyen és műszaki kialakítással, Elektromos töltőpont csatlakozási lehetőség biztosított.

A közös területek alkalmasak játékra, pihenésre, a földszinti lakások előtti kijelölt zöldterület saját használata mellett.

A ház kaputelefon rendszerrel és automata kapunyitóval lesz felszerelve. A lépcsőházban és egyéb közös terekben légterenként időkapcsolós világítás lesz kiépítve.

A telken terv szerint a két ütemben 11 garázs 50 db térkő burkolatú parkolóhely és babakocsi- kerékpártároló helyek valamint számos egyéni tárolóhely épül, helyszínrajz és alaprajzok szerint. (Vevői igények szerint a garázsok, parkolók száma változhat. Helyszínrajzi kialakítás a vevői igények alapján beruházói döntés szerint)

Katona Csilla - Safehouse Ingatlan Szombathely

Katona Csilla
Ingatlanértékesítő

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEK * - a lakás ára jelenleg tartalmaz:

• 1 db az eladó által kijelölésre kerülő parkolóhelyet elektromos autó töltési csatlakozással (16A), kijelölt kerékpártároló hellyel. (Garázs vásárlás esetén ez a kedvezmény nem érvényes.)
• konyhabútor, mely a látványtervek hangulatának megfelelő (a kiviteli terv, ill. beruházói döntés szerinti anyaghasználattal, gépek nélkül)
• okosotthon alapcsomag, a műszaki tartalom szerinti funkciókkal
• tároló a szinten (eladó által kerül kijelölésre, kialakítása a műszaki tartalom szerint)
• lakások előtti folyosó az alaprajz szerinti méretének lakáshoz rendelése (ajtó nélkül, kialakítása műszaki tartalom szerint, az adott szinten lévő
szélső lakásokhoz)

* A felsoroltakat a lakásár jelenleg tartalmazza általános vagy kedvezményes fizetési ütemezés mellett változhat. Az ajánlatok nem teljeskörűek, részletekért érdeklődjön kollegáinknál. A kedvezmény érvényes 2021. December 1-jétől visszavonásig.

I. ütem – „A” épület

átadás: 2023 – Q1

II. ütem – „B” épület

átadás: 2023 – Q2

További információkért, műszaki leírásért, fizetési ütemezésért keress minket bizalommal!